www.info-medic.ro

Maxiven – suplimente alimentare

Maxiven – suplimente alimentare

Compozitia Maxiven

Ingredientele active dintr-o capsula de Maxiven sunt:

 • extract de Ginko biloba 130mg
 • extract de pin maritim 50mg
 • Rutin 30mg
 • extract de Centella asiatica 60mg
 • Pudra de ananas 30mg
 • Vitamina E 10mg
 • Vitamina C 60mg

Maxiven este un supliment alimentar care este alcatuit dintr-o serie de compusi, toti naturali, cu activitate vasoprotectoare, antiedematoasa, antioxidanta si hemoreologica.

Extractul de Ginko biloba constituie o sursa pretioasa de compusi biologici activi ale caror proprietati au o larga utilizare. Terpenoidele si flavonoidele au diferite mecanisme prin care actioneaza, dar colaborate au un efect sinergic in mentinerea fluiditatii sangelui in limite normale, prin cresterea fluxului sanguin in vasele mici.

Extractul de Ginko biloba creste si fluxul sanguin ocular. In multe studii s-a demonstrat ca are efect neuroprotector.

maxiven

Ginko biloba impreuna cu Vitamina E si Vitamina C au potentialul de a neutraliza radicalii liberi si sunt sunt considerati ca antioxidanti activi capabili sa protejeze integritatea vaselor de sange si structura celulelor impotriva degenerarilor oxidative (efect antioxidant).

Extractul de pin maritim are in componenta substante active (oligomeri proantocianidolici) care sunt importante in protejarea peretilor vaselor mici, crescandu-le tonusul si rezistenta. Oligomeri proantocianidolici ajuta la normalizarea permeabilitatii capilare si protectia colagenului din peretele vaselor (efect vasoprotector). Substantele continute in extractul de pin maritim  reduc distrugerile oxidative cauzate de radicalii liberi la nivelul membranei celulare si ADN-ului dar si protejeaza celulele de peroxidarea lipidelor.

Rutinul prin intermediul derivatilor sai, prezinta o activitate protectoare asupra vaselor mici, atat asupra tesutului endotelial cat si al celui perivascular. Astfel se imbunatateste functionalitatea celulelor endoteliale si creste eliberarea de substante fibrinolitice.

Centella stimuleaza productia de colagen ce are ca efect intarirea peretelui vascular, sustine functia de fibrinoliza perivasculara, imbunatatind schimburile metabolice si trofismul celular.

Centella si rutinul contribuie sinergic la protectia endoteliului si a structurii ce face legatura in cadrul vaselor mici si determina astfel marirea rezistentei, elasticitatii si tonusului peretelui capilar, imbunatatind net microcirculatia.

Multumita activitatii proteolitice, bromelina ce se gaseste in extractul de ananas rupe proteinele mari in fragmente mai mici ce retin lichidul interstitial, adera de endoteliul capilar si reduc permeabilitatea. Aceasta activitate faciliteaza resorbtia edemelor.

Indicatii

Maxiven este un supliment alimentarcu Vitamina C si E si Rutin cu extracte vegetale recomandat in cazul cresterii necesarului sau in cazul unui aport scazut prin dieta a substantelor componente. Extractele vegetale dau produsului o componenta antioxidanta (Ginko Biloba si Pinus Pinaster) precum si o functionalitate normala a microcirculatiei datorita Ginko Biloba, Ananas comosus si Centella asiatica.

Maxiven contribuie:

 • la formarea normala a colagenului (Vitamina C)
 • la functionarea normala a vaselor sanguine (Vitamina C si E)
 • la protejarea celulelor de stresul oxidativ (Vitamina C si E)
 • la regenerarea formei reduse a Vitaminei E (Vitamina C)

Dozaj si administrare

O capsula de Maxiven pe zi, luata cu apa, intre mese.

Atentionari

Nu este recomandata administrarea Maxiven la gravide si in timpul alaptarii.

A nu se depasi doza recomandata.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta echilibrata si  un stil de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana copiilor mai mici de 3 ani.

A se pastra la loc uscat, racoros si departe de surse de lumina.

Interactiuni

Ginko biloba are un efect sinergic cand se administreaza cu unele anticoagulante si antiagregante plachetare, de aceea este recomandat sa cereti sfatul doctorului inainte de utilizare.

Prezentare Maxiven

Cutie cu 20 de capsule.

octombrie 17, 2015 |

Spune-ti parerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa introduci raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Vantage – a WordPress Directory Theme powered by WordPress.
Top blogs Find us on Google+
Sari la bara de unelte